the-gift-of-passion-vorbe-inc5a3elepte-4

Acum cateva zile plecasem de la idea de a posta ceva despre noile, actualele relatii…dar am zis ca totusi este cazul sa abordam mai multe subiecte:

  1. Ma tot intreaba lumea cei cu siteurile devorbacutine si novapost, cei care intra acolo stiu despre ce este vorba, asa cum i-am spus colegei astazi aceste siteuri sunt proprietatea unei firme de advertising, adica lumea citeste iar ei castiga bani.
  2. Volkswagenul romanesc, pana acum ceva vreme era una dintre cele mai bune masini din Romania, acum firar ea sa fie nu e euro 5, as fi si eu curios pe cati din cei 11.000.000 de proprietari ia interesat faptul ca masina este euro 5 si ca polueaza nu stiu cati c02/km, sa fim seriosi cand dai 25000 de euro pe o masina siiigur nu te intereseaza ce euro e, rog ecologisti sa se abtina, daca ai 25.000 de euro iti poti lua Toyota Prius , Auris Hibrid si nu stiu cate alte masini, sau daca ai noroc sa ai un iubi cu bani in cazul fetelor iti ia el o masina Tesla si gata. ( Tesla nu e ce avea bunicu, pisy )
  3. Pai hai sa vorbim si despre relatii nu, ca doar de la asta am plecat. Cred ca in relatiile actuale intervine prea repede monotonia, adica iti bati capul si neuronul la inceput sa o faci sa te iubeasca iar mai apoi vrei ca ea sa traiasca din amintiri.

Femeia din ziua de astazi vrea sa fie cucerita,iubita,apreciata si rasfatata in fiecare zi sau cel putin odata pe saptamana si sincer cred ca sunt femei care chiar merita acest lucru, stiu eu cateva si norocosi vor fi barbatii care vor fi langa ele.

Parca din ce in ce mai greu gasesti relatia care sa tina mai mult de 2,3 luni, acum la inceput iubire maxima, vorbe spuse fara a fi simtite si minciunici si mai multe, pana cand unul din ei cedeaza, se indragosteste si atunci sa dus farmecul. Cred ca baietii numai stiu ca prima intalnire poate fi si la un cinema sau in parc, bineinteles acelasi lucru este valabil si pentru fete, acum totul este mai usor : masina + bani + club = dragoste dar pacat ca am sarit cel mai important element: sentimentul.

Totusi as vrea sa inchei intru-un mod placut, ne gandim serios sa devenim si noi video blogeri dar sa vedem cum stam cu timpul si materialele + programele de editat, oricum va anuntam ca sigur in luna decembrie vom avea Radio 🙂 …

Si ca incheiere as vrea sa pun o poza de la o………. persoana speciala.

12019962_909289965819713_312448852791681781_n

Aveti grija de voi si nu uitati, o viata avem hai sa glumim si sa radem mai mult!