Semnat “Ea!”

Cu paşi grăbiţi ne apropiem de sărbătoarea îndrăgostiţilor, nu ştiu cum te simţi tu, însă eu mă simt destul de singură şi ştiu că am multă iubire de oferit deoarece inima îmi pulsează în vene doar iubire, de aceea nu trebuie să fiu singură (iubirea este risipită). Însă m-am hotărât, anul ăsta am să fac lucrurile total diferit de anii în care am stat singură şi am privit cu invidie cuplurile fericite care se sărutau cu patos în văzul lumii (ca şi cum cerul liber era singura lor casa)… anul acesta îi scriu o scrisoare viitorul meu iubit (indiferent unde se află acum, când se va hotărî să îmi iasă în cale sau poate cine ştie, face deja parte din viata mea)… Scriu pentru că mă face mai fericită şi îmi dă speranţe, pentru că încă vreau să cred în iubire.

Dragul meu,

Tu poate nici nu ştii că eu în acest moment visez la tine cu ochii deschişi, deşi nu ştiu cum arăţi, ce culoare au ochii tăi sau cum este sufletul tău… Sunt o prostuţă care stă cu dragostea în „buzunar” sperând că vei apărea şi îţi voi dărui toată iubirea aceasta care mă arde pe interior… Mulţi spun că iubirea nu poate fi vorbită de două persoane în acelaşi mod, ceea ce este şi adevărat, însă eu vreau de pe acum să îţi traduc iubirea vorbită de mine.

Nu caut să îmi faci cadouri scumpe (pentru mine nu au valoare lucrurile, ci momentele şi sentimentele trăite la maxim), vreau să îmi atingi uşor faţa şi să mă dezmierzi, îmi imaginez cum plutesc de fiecare dată când îmi iei faţa între palme şi nasul tău se joaca cu nasul meu, priveşti fix în adâncul sufletului meu, descoperind că împreună formăm întregul.

Vreau ca împreună să transformăm nopţile în zile, fericirea ta să fie motivul existenţei mele. Îmi doresc să primesc încrederea ta toată astfel încât eu să fiu cea mai sexxy femeie care îţi va conduce maşina.

Dacă îți lași inima în grija mea, promit să nu o rănesc și să o protejez forever and ever. Vreau să te iubesc o viaţă şi să îţi cânt” iubirea zi de zi, sper că şi tu mă vei iubi măcar pe jumătate. Vino repede, nu mă face să te aştept…vino să îmi fii alături pentru totdeauna şi să nu îmi dai drumul niciodată.

Iubirea noastă va fi perfectă şi vom atinge cerul doar ţinându-ne de mână…

Pe parcursul vieţii vreau să ofer şi să primesc în dar cele mai frumoase amintiri, iar pentru asta trebuie să călătoresc mult, să fiu înconjurată de oameni frumoşi, să zâmbesc şi să privesc mereu cerul, să iubesc şi să fiu iubită, dar cel mai important este să nu fiu uitată ca pe un oarecare.

Semnat “Kretzu”

Nu cred in Valentine’s day , cred ca  iti poti arata iubirea in orice zi, dar totusi as scrie ceva pentru ea:

Draga mea,

Nu te caut, pentru ca am plecat spre tine de ceva vreme, nu vreau nimic de la tine ci doar ca atunci cand voi ajunge la tine sa imi permiti sa te pup pe frunte, pentru ca indiferent de situatia in care vom fii sa stii ca te respect.

Nu vreau de la tine nimic pentru ca tu vei umple cadourile mele, permite-mi te rog ca tu sa fii persoana pe care seara o voi strange in brate si ii voi multumii pentru linistea pe care mi-o ofera…

Desii iubim de mai multe ori in viata vreau sa stii ca eu m-am oprit la tine…

Dar totusi vreau sa ma lasi doar atat :

  • Da-mi voie sa fac parte din viata ta…,
  • Da-mi voie ca intr-o dimineata ploioasa sa te privesc cand te trezesti si sa iti spun cat de frumoasa esti…,
  • Da-mi mana ta intr-o multime de oameni pentru a arata ca eu sunt norocosul pe care l-ai ales,
  • Da-mi voie ca macar odata pe saptamana sa te astept cu cina pusa,
  • Da-mi voie sa te sarut fara motiv si sa iti spun ca te iubesc,
  • Da-mi voie sa fiu primul care iti atinge buzele dimineata,
  • Da-mi voie sa iti spun : Buna dimineata, esti frumoasa,
  • Da-mi voie sa te astept in fiecare seara ca si cand ar fi prima intalnire,
  • Da-mi voie sa te fac fericita.

Draga mea, totusi am o rugaminte la tine…. sa nu ma dezamagesti vreodata..