Deci…..eram si eu ca omu vineri seara acasa si ma gand sa ma duc cu tata la tara ca na,cand sa fii alaturi de parinti daca nu acum…..acum cand au nevoie de tine….in fine revenim la SCORPIE!!!

Sambata ducandu-ma pana in sat sa iau o persoana cu masina, ma intalnesc cu SCORPIA IN PERSOANA!! nu cred ca avea mai mult de 4 ani darrrr….se urca in masina nu trec 5 min si…SCORPIA: ce e asta?,asta ce e?,mi-o dai mie?pot sa stau in fata?,auzi asta pot s-o pastrez eu?? DECIIII…..imi plac copii la nebunieee…dar fata asta mi-a scos peri albi din cap in doar 5 km….deci o sa ii rog pe cei de la vw ca in dotari standard ale masinii sa puna si scaun pentru copii dar cu optiunea eject!!

Zilele trecute aveam o discutie cu Miss SECRET si tot asa imi povestea tot de o fetita pe care am cunoscut-o la nunta unde am fost amandoi….si app de nunta…CASA DE PIATRA CRISTI SI  CRISTINA suuperrr nunta,m-am distrat suuper…..chiar mi-a placut…nota 10 cu FELICITARI!,revenind la fetita era o bomboana…..dar acasa cica sa deslantuit….nu am crezut persoana respectiva la momentul ala dar acum o creddd….SECRETOASOO AI MAREE DREPTATE UNII COPII SUNT NICI SCORPII!!

AVETI GRIJA DE VOI!!