Salutare tuturor…da,da stiu de ceva timp numai am scris nimic,noroc cu colega mea katana care mai intra pe blog si ne mai povesteste din viata ei cate o intamplare picanta sau hazlie depinde cum vreti voi sa o catalogati..

Ce sa mai intamplat in ultima vreme?

Pai raspunsul este unul destul de simplu,foarte multa munca si intamplari care mai de care,ca sa facem asa un rezumat rapid in ziua de azi daca ai x6 iti poti lua orice tip de fata : grasa,slaba,proasta,pitzi nu conteaza…ele se urca in x6 doar in X6 :).

La invitatia unor prieteni dragi vara asta am ajuns si pe la mare,bineinteles ca la mine nu a fost nevoie decat de 1 zi pentru a fi un rac veritabil si foarte sepsi mai ales cand ajungeam seara in camera si puteam fi folosit in loc de bec..Am stat 4 zile  la mare din care 3 la Eforie Nord si 1 la Mamaia,frumos la noi la mare chiar am gasit plaje acceptabile,preturi foarte ok si o vreme cat se poate de minunata.Vreau sa le multumesc si sa le spun ca le raman dator  prietenilor care m-au invitat la mare pentru ca,chiar aveam nevoie de o pauza…pauza asta a fost una bine venita,mai ales ca am petrecut-o langa niste persoane nebune si langa niste persoane la care chiar tin..si nu putin ci din contra!

Promit ca voi incerca sa scriu cat mai des,si mai ales ca vreau sa scriu un post despre noile relatii,da am scris bine noile pentru ca relatiile dintre un baiat si o fata sau schimbat numai sunt asa cum le stiam noi acum ceva vreme…intalnirea,sucu,intrebarea….acum daca vrei sa o fata cu adevarat trebuie sa ii demonstrezi clar ceea ce vrei si mai ales sa ii spui lucru asta in fata,dar cel mai important este ca fiecare isi gandeste relatia asa cum  vrea si fiecare primeste exact ceea ce ofera!

Va pup si aveti grija de voi!!

PS. LA MULTI ANI pentru cei care isi serbeaza azi ziua de nume,LA MULTI ANI ALEXANDRU & ALEXANDRA!

PS2. MULTUMESC VIZITATORILOR canalului nostru de Youtube , asa ca MrLoveProduction a ajuns la  1.042.710 de vizualizari :):)..