Hey, ce mai faceti voi dragilor? si bineinteles dragelor? Ce sa mai intamplat in ultima vreme cu voi??

Cat despre mine ,ieri am aflat cu bucurie ca cineva pe care imi doream sa cunosc vine in Bucuresti,bineinteles ca la insistentele lu Alex ( fratimi-mio) care apropo era in al noua lea cer cand a auzit asta am mers astazi la Salonul Auto Bucuresti pentru ca acolo era locul de intalnire…

Ce sa va zic despre salon?? Tipic romanesc? muult tam tam si putina actiune,masini putine,prezentari putine si mai ales gadgeturi si mai putine….nu vreau sa exagerez dar in Autovit gaseam mai multe masinii decat aici.Organizarea a fost ok din punct de vedere al locatiei si al personalului..pacatca au uitat exact ideea unui salon auto….MASINA?? unde era? unde ereau prezentarile? unde erea nebunia aceea? nimic din toate acestea nu au fost in S.A.B & Accesorii Bucuresti 2012.

Hai caam deviat putin de la subiect,despre intalnirea de azi cu respectiva persoana pe numele ei Oana,vreau sa zic ca am fost foarte bucuros ca am intalnit o persoana ca ea si nu pot decat sa ii urez sa ramana asa si in continuare…Bravo tie si mai ales Bravo lui Alex!

App pentru o dupa amiaza de nota 10 va recomand sa va uitati la Forgetting Sarah Marshall,de preferat ar fi sa va uitati cu cineva mai apropiat la acest film,dar in caz ca nu aveti va puteti multumi si cu sora sau fratele,exact ca in cazu meu…si nu regret k am facut asta…chiar a fost distractiv :)..

Cat despre urmatorul post va fi despre Facebook :):)…tineti-va bine:D