relationship-2Relatii, relatii, relatii……

In ziua de astazi nici numai stii cum sa inviti o fata in oras, pai daca o inviti la o cafea e deja banal, la un film esti prea retro, in parc nici nu se pune problema…. asa ca unde ai mai putea sa inviti o fata?? si mai ales ce vor fetele din ziua de astazi de la o relatie ??

Intr-o scurta cautare pe FB am gasit mai multe raspunsuri :

1. El ( the BAD BOY ) cu o fitza de masina ca in videoclipu lu’ Salam – Saint Tropez putin tatuat cu niste trandafiri pe locul din dreapta si un mesaj frumos : ” Te iubesc, pentru ceea ce insemni pentru mine ”

2. El ( the CIOCO MAN ), cu patratelele la vedere , parul scurt si o barba ” finutzaaaa ” in pat si cu bebelu’ in brate…

3. El ( the ROBO MAN ), ce sa zic, asta e modelul pur ROMANESC – ” PREA BUN PREA CA LA TARA ” , face curat, spala vase, da cu mopul, are grija de copii, gateste bai ce sa zic.. idealul barbatului in viziunea oricarei femei doar ca el na, nu are timp nici de sala nici bani de Bemveu ci merge cu metroul, se duce cu baietii la fotbal etc… El face toate aceste lucruri cand nevasta-sa e plecata la BAD BOY care o lasa la CIOCO MAN :)…

Ca un scurt rezumat parca nici numai stim sa profitam de momentele frumoase intr-o relatie, nici numai stim cum sa curtam o fata ( curtam nu inseamna sa punem un gard in jurul ei si un caine care sa o pazeasca ), trecem mult prea repede peste momentele frumoase ale unei relatii, se ajunge mult prea repede la certuri si la despartire….

Iubiti-va in fiecare zi ca si cum ar fi prima zi de cand sunteti impreuna !