Stim cu totii ca mai acum 2,3 ani era nebunie mare cu pitzy…..fete cu tocuri de 20 si fustitze mini vedeam peste tot…cu cat mai scurta cu atat mai bine!! Este pacat ca , unele fete au ramas cu aceeasi mentalitate de pitzy si acum, DAR..

Spre surprinderea multora baietii din ziua de azi  numai cauta asa ceva atunci cand vor o relatie serioasa,aaa vrei ceva de o seara se rezolva cat ai zice peste,reteta este simpla: o masina buna,daca nu a ta a unui prieten,banuti pentru a plati cosumatie…ceva benzina in rezervor pentru senzatii tari  pe Magheru si va spun ca,cu siguranta veti avea orice fata vreti langa voi…nimeni nu se mai uita acum la ceea ce inseama cu adevarat un barbat,cata atentie iti ofera,cata incredere are in tine si nu in ultimu rand cata fericire i se vede in ochii stand cu tn doar la o simpla ceasca de ceai.

Fetelor vroiam sa va spun ca in ziua de azi nu se mai poarta pitzy,baietii vor o fata dragutza si mai ales desteapta,vor o fata cu care sa aiba ce vorbi si mai ales ce asculta de la ea!! Vremurile se schimba si usor usor trebuie sa ne adaptam la ele!

Va Pupiceeesc!

 

PS: Cometariu de la Katana: Nu se mai poarta nici COCA,de la cocalari:)):)):))

Irina- Nu e doar un vis.mp3

Ce ziceti de melodia aceasta?? Si mai ales de voce?