Acum ceva timp in urma discutam cu prietena mea de-ale vietii..si ne amuzam la ideea ca inainte de implinirea varstei de 30 de ani trebuie neaparat sa facem ceva..ce nu am mai facut pana acum..

  In timp am facut diverse lucruri..mai mult sau mai putin in premiera..si am uitat de acea flecareala..dar astazi aflandu-ma in acea ultima zi inainte de implinirea minunatei varste..am facut ceva ce n-am mai facut niciodata.. /:)

  Din motive pur obiective, am facut..autostopuuul!!! Pe cat de amuzant, pe atat de comun nu? N-am sa intru in detalii insa culmea e ca s-a intamplat  chiar de doua ori in acceasi zi si fara ca eu sa am vreun ban in buzunar:)) Ca dehh ce sa-i faci..nu prea sunt ATM-uri pe autostrazile europene :)) Cu aceasta inedita ocazie mi s-a precizat ca se vede de la o distanta considerabila, avand in vedere vestimentatia din dotare,  ca nu prea dau pe la mare ci mai degraba pe la munte si  in plus am fost atentionata ca  nu posed tinuta standard de autostopista la ses!!! :-O

Ei bine se pare ca in graba de a rezolva una alta, am uitat detaliile cum ar fi fusta mini, top-ul decoltat si eventual de culoare roz neon si nelipsitele sandale tip platforma!!! “Ups, my bad!!!” ;)) 

Cu toate acestea, fie pe principiul “Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib” fie pe acela ca “Blondelor li se iarta orice”  pe mine s-a gasit sa ma ajute careva!!! Chiar si fara sa posed mirifica tinuta standard de autostopista la ses!!! Si totul spre surprinderea si bucuria mea evidenta!!!

Asadar, tin sa multumesc inca o data pe aceasta cale celor doi buni participanti la traficul rutier care m-au ajutat neconditionat si multumita carora am constatat cu placere ca mai exista si barbati gentelman pe alocuri!!! 🙂 Krek depinde unde cauti nu-i asa? 😕 Eu i-am gasit in mijlocul pustiului ;))

PS: Cat despre ce-mi doresc de ziua mea.?

Sufar de un optimism incurabil si imi doresc sa nu ma vindec niciodata!!! 🙂

Imi doresc sa le multumesc celor mai buni prieteni scumpi si dragi ca au fost si imi sunt alaturi si cand sunt buna si cand sunt “proasta”..si asta voi face chiar in prima parte a zilei!!! 🙂

Imi doresc sa  multumesc familiei mele si in special celor doi frati pentru sprijinul, comunicarea  si afectiunea continua si nemarginita dintre noi ..!!! Se va face..tot de ziua mea!!! 🙂 

In rest..HPL!!!

HealthPeaceLove 4 everyone!!!

Katana