Întotdeauna, primăvara și echivalentul său conceptual, filozofic și ideatic au însemnat dezghețul, topirea, trezirea la viață, reînoirea și renașterea naturii, vieții și a societății.

2oo deep? :))))

Ehh..cam asa sta treaba si cu linia dintre prietenie si iubire dragilor. Evident pornim de la premisa ca vorbim despre un baiat si o fata..dar nu neaparat..

Nu se stie daca prietenia infloreste in iubire asemeni copacilor primava..dar categoric ne dezgheata, ne topeste..ne trezeste la viata..

Sa fie faptul ca avem 1 infinit de pasiuni comune? Sau ca ne povestim ore in sir toate visele, planurile si placerile sau neplacerile..la telefon si nu numai..? Sau ca..ne facem reciproc ziua mai frumoasa prin gesturi pe care nimeni altcineva nu le-ar face neconditionat? Gen..wake up call!, esti bine azi?, ai mancat?, ai fost la doctor? , de ce esti trist/a?..sau..pun pariu ca pot sa te fac sa zambesti desi te simti urat/a, inutil/a si singur/a!..sau..sau..sau..

Eu as spune ca un singur lucru este clar..e cel mai important sa fii in primul rand prieten cu persoana  de langa tine..pentru ca asta iti asigura cei trei pasi catre o relatie durabila si fericita..incredere, respect si siguranta! Sa-i spunem.. fundatia casei peste care vom construi sentimente, emotii,pasiuni, temeri, aspiratii, planuri..

Daca se intampla sa fi in asemenea conjunctura..atunci cu siguranta te vei trezi la un moment dat plesnit de un..

What if..vreau mereu sa te vad doar pe tine..si incerc din rasputeri sa-ti fac toate placerile..pentru ca vreau sa te pastrez mereu numai pentru mine..ce ai zice?

Just because..atunci cand te tin de mana imi atingi inima..si oricine poate sa vada asta..iar tu crezi ca ma cunosti dar..nu il/o sti pe cel/cea  care viseaza la tine..pe cel/cea timid/a care poate nu a invatat arta iubirii desi sufletul e plin de dragoste pentru tine..si caruia/careia ii este frica sa riste sa te piarda..daca dezvaluie cat de mult insemni pentru..

What if..sunt prietenul tau , voi ramane mereu la fel..si sper ca sentimentele mele nu ma vor lasa singur de tine..daca indraznesc sa cer mai mult..

Cum sa fie? Pai oameni buni..in viata ca si in situatia de mai sus avem deja NU-ul! E in noi, in mintea noastra, pe buzele celor din jur si in fiecare clipa care trece..fie ca riscam un DA..sau..

DA! 🙂

Katana