Dupa ceva foarte multa vreme uite ca da mai scriu si eu ceva…ce sa va zic..sau intamplat multe in ultima vreme…sa o luam asa pe rand si in ordine…:)
Mi-am schimbat locu de munca si mai precis postul,lucrez intr-un nou departament unde norocu foarte mare este ca am o colega de nota 20 care ma invata,nimic de spus despre ea..isi merita functia unde este si nu doar atat ci si mult mai mult…in rest despre noul departament nu am ce zice,nu sunt asa entuziasmat..sincer sa fiu sper sa ma intorc inapoi pe dep. de unde am plecat dar pe un alt post…dar na usor usor speram sa ajungem acolo unde sa te bucuri atunci cand vii la munca si sa iti placa ceea ce faci,desi stiu ca asa ceva greu se mai gaseste in Romania.

In cele din urma mi-am dat si eu seama ca traiesc in Romania….si cei care imi citesc blogu stiu ca am cateva posturi unde ma iau de unele fete ca sunt ba asa ba asa….in fine…,in cele din urma mi-am dat si eu seama cam ce si mai ales cu ce te alegi in ziua de azi…important este sa nu te grabesti intr-o viitoare relatie..fete sunt destule important este pe care o alegi tu si care din ele se apropie cat mai mult de cerintele tale.
App de asta cred ca dupa aproximativ 2 si ceva mi-am dat si eu seama intr-un procentaj de 80% cum gandeste cineva.:)

Zilele trecute am facut un gest pe care nu l-am facut de vreo 9 ani,nu am uitat ci pur si simplu nu am vrut,nu am vrut sa primesc acelasi nimic ca reply.
Vin sarbatorile de iarna,bucurati-va de ele…abea astept…
AVETI GRIJA DE VOI!

PS.Am reusit cu ceva ajutor din partea fratelui meu sa angajam o persoana foarte draga mie,sper sa se integreze si sa se bucure de locu de munca..