Cine sunt?
Pentru unele persoane sunt E.,  pentru alte persoane sunt A., prietenii îmi pun mereu porecle caraghioase (ceea ce mă amuză teribil, pentru că se chinuiesc încercând să inventeze pentru a mă scoate din minți și nu le reușește niciodată). Cum mă numesc nu contează, cel mai mult contează cum mă simt și cât de multe pot face pentru persoanele din viața mea.

Cine sunt eu de fapt? O persoană fără nume deoarece căteodată nu pot ridica privirea oamenilor din jur asupra mea, parcă aș fi invizibilă. Mă afectează? Da, puțin deoarece îmi doresc să fiu pentru fiecare un prieten adevărat care poate ajuta în orice situație, dar cel mai important este să nu fiu un pasager în trenul vieții lor. Ceea ce mă afectează cel mai mult este că nu pot ridica privirea omului pentru care vreau să fiu soare în fiecare dimineață din viața lui, iar el să prețuiască fiecare rază de soare emanată de mine prin atingeri fine. Lună vreau să îi fiu în fiecare noapte și să îi ghidez pașii în somn, pentru a nu se îndepărta de mine și să îl pierd.

Ceea ce mă înspăimântă este faptul că vreau să îl scot din mintea mea și sufletul meu, dar îl găsesc mereu acolo ceea ce înseamnă că acolo este locul lui, iar eu de astăzi nu mă mai împotrivesc. Îl las să îmi răpească toată atenția și sentimentele frumoase pe care le am. Teama de a pierde pe cineva este precum un coșmar dar pe el simt că nu îl pot pierde, e mereu acolo chiar și atunci când nu mă aștept.

Sufletul meu îi este o casă primitoare, îi este recunoscător deoarece a fost o perioadă când sufletul meu a simțit că moartea îi ghidează pașii, dar a renăscut precum o pasăre phoenix când a întâlnit privirea lui caldă.

Mereu mi-a lipsit curajul dar sper să apuc ziua să îți spun tare și răspicat „Uite inima mea, știu că este puțin dar este tot ce am de oferit… îți voi spune te iubesc în multe feluri : nu uita să mănânci, ai grijă de tine, dormi pentru că mâine ai o zi grea, ești răcit trebuie să te cuibărești în brațele mele”.

Chiar dacă întârzii și ai reacții lente (ca și mine), un lucru este cert…PE VISELE MELE NU SE DEPUNE PRAFUL…voi visa mereu la tine.

Întrun final spun doar că numele meu este EA, suflet frumos care are nevoie de tine, care își dorește multe împachetări cu brațele tale moi, un om gata să sacrifice orice pentru tine, dar cel mai important este că voi încerca să te iubesc fără încetare toată viața, iar dacă voi mai greși, ajută-mă și nu mă lasa singură.

Semnat ” EA “