barbat-urat-care-a-ajuns-fotomodel

Ce mai faceti dragilor ?? suna cam prea femeiesc nu-i asa ?? 🙂

Dupa cum este si vorba in titlul acestui post, barbatii astia adica noi ca si eu sunt unul dintre ei, parca sunt din rau in mai rau sau asa cum spunea cineva la un moment dat ” toti barbatii sunt la fel ” .

Tot timpul am spus ca din ce in ce mai rar barbati care chiar sa stie sa se poarte cu o fata adica atunci cand iti place de o fata nu stiu parca pe vremea mea era altcumva spre exemplu :

 • o sunai dimineata sa ii urezi ” buna dimineata “
 • o intrebai ce mai face pe parcursul zilei, nu de foarte multe ori maxiim doua 🙂 ca dupa ereai putin stresant
 • daca stiai ca are o problema faceai in asa fel incat sa o intrebi daca totul este bine si incercai sa o ajuti.
 • daca aveai norocul sa iesi cu ea la un ” cico ” pai ereai dat cu cel mai bun parfum, floarea in mana si claaar faceai ceva economii sa o duci la cel mai renumit restaurant din zona, nu conta ca acolo beai doar o cola sau o limonada.

Ei bine acum numai e asa, ca e plictisitor si ce e aia sa ii dai mesaj dimineata pai ce el nu are ce face ?? acum e mai ” rrrraauuu ” :

 • numai suni, scrii pe fb : cf?
 • tot pe fb vezi ce face, ce rost are sa mai o suni….
 • are probleme sa si le rezolve pai ce eu i leam facut, serios eu vreau sa ies cu ea nu sa fiu psiholog
 • deja numai este vorba de noroc ci de faptul ca trebuie sa ii demonstrezi ei ca nu esti foarte interesat ca in felul asta ea isi pune un semn de intrebare si oricum daca iesiti ai grija sa ai masina cu multi braduti, becul galben in bord si aduti aminte de Fast & Furios, clar o dai pe spate.
 • daca tot ai iesit cu ea si ai in drum un cimitir iai si un boschet de acolo, da bine sa stii sii app sa ai barba neeeaparat si parul batut de vant ca altfel nici nu se uite la tine.

Da poate sunt asa cum am spus mai sus ( rrraauu ) dar este greu in ziua de astazi sa gasesti persoana pentru care tu sa fii pe primul loc, sa se gandeasca la tine sa iti arate prin gesturi mici ca insemni ceva pentru ea si ca nu totul inseamna : In a Relantionship si gata e a ta, ca ia-i facut curte nu inseamna ca ia-i facut un gard si nu o vede nimeni si ca femeia pentru a sta langa tine trebuie sa se simte in trei feluri :

 1. Iubita.
 2. Apreciata.
 3. Ascultata.

Va pup, aveti grija de voi vine iarna 🙂

P.s : Inca putin si incepand cu 01.12.2015 pana pe 31.12.2015 avem radio, special de sarbatori 🙂 :*