Copy of imagesExista si baieti buni care nu se dau la tine din primul minut in care te cunosc. Exista si baieti carora nu le este frica sa te ia de mana in timp ce sunt cu prietenii. Baieti carora nu le place sa te vada cu 1 kg de fond de ten pe fata. Exista si baieti care nu te vor cat mai dezbracata, care te imbraca atunci cand ti-e frig.

Baieti care inca stiu sa iti mai aduca o floare, chiar daca nu este nici-o ocazie speciala. Care nu isi permit sa te atinga cu o palma. Baieti care nu spun ” gagica ” ci ” iubita “. Baieti care nu vor sa te bage in patul lor din prima noapte, doar atunci cand esti pregatita.

Baieti care sunt gelosi din simplul fapt ca tin prea mult la tine. Baieti carora nu le este frica sa spuna ” imi pare rau “.

Baieti care sunt in stare sa te incalzeasca atunci cand e frig cu un singur sarut. Da, exista si astfel de baieti. Sunt pe cale de disparitie, dar exista, de aceea, atunci cand simtiti ca a-ti gasit unul care va merita si pe care il iubiti, nu-l lasati sa plece, pastrati-l pentru ca doar el va va suna in fiecare seara  sa va spuna :

” NOAPTE BUNA IUBITO, TE IUBESC ! ”